over ons

VOORBRAECK byVOORBRAAK is een ambachtelijk kersenteelt bedrijf dat is gevestigd in het zuiden van het land in het westen van de Provincie Noord- Brabant in het plaatsje Oud Gastel.  Wij zijn een familiebedrijf dat met veel passie continu  in ontwikkeling is om duurzame kersen te kunnen telen van topkwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat de bodem biologisch wordt bemest en onkruid wordt mechanisch verwijderd.   Daarnaast maken wij verschillende producten zoals: WIJN - JAM - CHUTNEY- VLEESSAUSJE - HANDGESCHEPTE SAP - EN BIER.  Onze wijn is een Port-achtige aperitief en/of dessertwijn en wordt  door ons ook ambachtelijk gemaakt. Ons bier is in samenwerking met Gulpener Brouwerij ontwikkeld. Al de producten zijn met verse ingrediënten bereid en er is maximaal aan kersen in verwerkt. Kom lekker proeven.

Our Mission

Build the best product that creates the most value for our customers, use business to inspire and implement environmentally friendly solutions.

Onze waarden

Samenwerking staat net zoals kwaliteit bij ons hoog in het vaandel, we hebben al jaren vaste afzet bij grotendeels dezelfde klanten. 

“Kwaliteit is onze grootste drijfveer.”

IMG_8226
Anne Sophie - logistiek 
IMG_0480
Marijn - techniek
IMG_0337
Remco - techniek
IMG_9275
Lydia eigenaar en moeder van deze prachtige mensen.